MASAŽA

Odaberite

svoju

masažu

Deep relax

Tajlandska,

Klasična,

Sportska,

Wellness Utrina

Wellness Utrina posjetite na adresi:

Kombolova ulica 4a, 10000 Zagreb, Tel.: +385 1 66 99 333, Mob.: +385 91 333 66 19, Email: wellnessutrina@gmail.com

Masaža

Masaža je danas već skoro svima poznata te je sve veći broj ljudi koji masažu koriste kao metodu opuštanja i kao terapiju odnosno za liječenje određenog problema. U današnje vrijeme stres i napetost su nezaobilazna stvar, a upravo je masaža najbolji način tog oslobađanja. Svatko tko iskusi masažu osjeti zadovoljstvo nakon masaže i rado se ponovno odlučuje za nju. Ovisno o vrsti tehnike masaže koju odaberete, masaža smiruje i stimulira osobu te ju na taj način oslobađa od napetosti, stresa, umora, glavobolje, nesanice i opušta bolne mišiće.

MASAŽA DEEP RELAX

Deep Relax masaža je masaža uz upotrebu eteričnih ulja u opuštajućem ambijentu, uz mir, tišinu i ugodnu glazbu, gdje se osoba može opustiti i prepustiti mirisima eteričnih ulja kako bi masaža imala još bolje djelovanje. Pokreti su vrlo blagi, stimulirajući i nježni koji doprinose rješavanju stresa i umora, te stvara osjećaj ugode opuštajući um i tijelo

TAJLANDSKA MASAŽA

Najpopularnija masažna tehnika na svijetu smatra se da je nastala prije više 2500 godina. Radi se o istezanju i masiranju mišića koristeći ruke i noge. Masažom se omogućuje protok energije, postiže opuštanje i balans u tijelu. Tradicionalna tajlandska masaža izvodi se na strunjači, u ležećem položaju i obuhvaća cijelo tijelo.

KLASIČNA MASAŽA

Klasična masaža dovodi do osjećaja opuštenosti i ugode. Djeluje na velik broj mišićnih skupina koji se nakon nekoliko tretmana oslobađaju od napetosti te se time postiže normalno funkcioniranje određenih dijelova tijela, a samim tim se tijelu vraća izgubljena gipkost i lakoća pokreta. Masažom se tijelo rješava od toksina i drugih otpadnih tvari. Izvodi se u ugodnom i opuštajućem ambijentu upotpunjenom mirisima različitih eteričnih ulja kako bi masaža postigla bolje rezultate

SPORTSKA MASAŽA

Izvodi se jačim i čvršćim pritiskom, te se masira u dubinu mišića.Koristi se za održavanje i poboljšavanje stanja mišića kod sportaša. Masažom se zagrijavaju mišići jer se povećava protok krvi u njima što im smanjuje napetost i opušta ih. Rastežu se i omekšavaju napeti ligamenti i tetive, a dodatno ih ojačavaju ugrijani mišići što znatno smanjuje mogućnost ozljede kod sportaša.

Kupite poklon bon za masažu

Poklon bon za masažu – Wellness Utrina
Wellness Utrina
  • Wellness Utrina
  • Kombolova ulica 4a, 10000 Zagreb
  • Tel.: +385 1 66 99 333
  • Mob.: +385 91 333 66 19
  • Email: wellnessutrina@gmail.com