MASAŽA

Odaberite

svoju

masažu

Tajlandska

Klasična,

Wellness Utrina

Wellness Utrina posjetite na adresi:

Kombolova ulica 4a, 10000 Zagreb, Tel.: +385 1 66 99 333, Mob.: +385 91 333 66 19, Email: wellnessutrina@gmail.com

Masaža

Masaža je danas već skoro svima poznata te je sve veći broj ljudi koji masažu koriste kao metodu opuštanja i kao terapiju odnosno za liječenje određenog problema. U današnje vrijeme stres i napetost su nezaobilazna stvar, a upravo je masaža najbolji način tog oslobađanja. Svatko tko iskusi masažu osjeti zadovoljstvo nakon masaže i rado se ponovno odlučuje za nju. Ovisno o vrsti tehnike masaže koju odaberete, masaža smiruje i stimulira osobu te ju na taj način oslobađa od napetosti, stresa, umora, glavobolje, nesanice i opušta bolne mišiće.

KLASIČNA MASAŽA

Klasična masaža dovodi do osjećaja opuštenosti i ugode. Djeluje na velik broj mišićnih skupina koji se nakon nekoliko tretmana oslobađaju od napetosti te se time postiže normalno funkcioniranje određenih dijelova tijela, a samim tim se tijelu vraća izgubljena gipkost i lakoća pokreta. Masažom se tijelo rješava od toksina i drugih otpadnih tvari. Izvodi se u ugodnom i opuštajućem ambijentu upotpunjenom mirisima različitih eteričnih ulja kako bi masaža postigla bolje rezultate

TAJLANDSKA MASAŽA

Najpopularnija masažna tehnika na svijetu smatra se da je nastala prije više 2500 godina. Radi se o istezanju i masiranju mišića koristeći ruke i noge. Masažom se omogućuje protok energije, postiže opuštanje i balans u tijelu. Tradicionalna tajlandska masaža izvodi se na strunjači, u ležećem položaju i obuhvaća cijelo tijelo.

Kupite poklon bon za masažu

Poklon bon za masažu – Wellness Utrina
Wellness Utrina
  • Wellness Utrina
  • Kombolova ulica 4a, 10000 Zagreb
  • Tel.: +385 1 66 99 333
  • Mob.: +385 91 333 66 19
  • Email: wellnessutrina@gmail.com